Приемане на Сити ТВ или Воис

Всичко останало

Re: Приемане на Сити ТВ или Воис

Мнениеот mutant на 26 Авг 2008, 18:54

Tiesto написа:City TV го има на Thor 1.0W, The Voice го има на Hellas Sat 2 - 39.0E. И двете програми са FTA - БЕЗПЛАТНИ !

Ще ти трябва система - антена, мотор, позиционер, за предпочитане поне 120см. ! Както и FTA приемник, например на Strong или General Sateliite, това мога да ти предложа като най-евтина цена ... за повече инфо като пакетна цена и т.н пиши ми ЛС, където ще ти дам скайпа си :).

Абе Tiesto, що не земеш да се гръмнеш, това за 120см. сериозно ли го мислиш. Най-добре 550см. :D
В София и двете програми работят с 60см., но за да няма проблем е абсолютно достатъчна 85см.
Само не ми е ясно как продаваш сат. техника като си много ама много далече от нещата. Аман от некомпетентни търговци.
mutant

Re: Приемане на Сити ТВ или Воис

Мнениеот Tiesto на 26 Авг 2008, 19:02

Идеята беше да няма проблеми по време на дъждовно време, гръмотевични бури и подобни ! Мисля, че сам си наясно и знаеш какво става когато сложиш 60см. офсетка и като запраска един силен дъжд, мисля че няма смисъл да обеснявам ! Но мисля, че вече е излишно да говорим, понеже човека се е уредил с ефирната цифрова ТВ която присъства в София и в която програмна схема го има The Voice :).
PHILIPS 42PFP5332 - PIXEL PLUS, 1.20 Параб, Invacom-TWF-031 0.3 dB, Strong 12", 45.0E <-> 30.0W, Dreambox DM500s, IPBOX 910 HD PVR
Аватар
Tiesto

Предишна

Назад към ВСИЧКИ ДРУГИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ